Thermisch gemodificeerd hout

✔ Ruime voorraad

✔ Eerlijk advies

✔ Goede kwaliteit

Bij Houthandel RTT in Goor kunt u terecht voor thermisch gemodificeerd hout. Dit type hout heeft een speciale warmtebehandeling gehad, waarbij het hout wordt verhit tot ongeveer 200 graden. Hiermee wordt de levensduur van het hout significant verhoogd. Dit wordt gedaan zonder de toevoeging van chemische middelen.

Selectie van onze producten

Thermisch gemodificeerd hout voor het aanleggen van verschillende constructies

Wanneer u op zoek bent naar hout met een lange levensduur, koopt u thermisch gemodificeerd hout. U gebruikt deze houtsoort voor bijvoorbeeld het aanleggen van gevels of een houten overkapping. Bij thermisch gemodificeerd hout verandert de chemische structuur van het hout. Dit zorgt ervoor dat er minder vocht in het hout kan dringen wat de levensduur verhoogt, maar ook is de werking van het hout minimaal. De mooie karakteristieke bruine kleur vergrijst op den duur, door dit te behandelen kunt u de kleuren behouden. Gaat u binnenkort aan de slag met bijvoorbeeld het aanbouwen van een overkapping of met uw gevel? Laat u dan goed adviseren door één van onze specialisten. Een mooi product dat zijn aandacht verdiend

Overkapping

Neem contact met ons op

Wanneer u interesse heeft in deze houtsoort, plaatst u hiervoor een bestelling bij onze houthandel. Als u vragen heeft over dit product of benieuwd bent naar meer informatie over een van onze andere producten, zoals onze betonpoeren, dan vragen wij u vriendelijk om hiervoor contact met ons op te nemen. Bel naar 06 38 291 604 of stuur een e-mail naar info@houthandelrtt.nl. Wilt u bij ons langskomen? Bekijk hiervoor onze openingstijden.

Contact

Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.