Over ons

Een ambacht noemen wij het houtvak. Al sinds 1926 zitten wij in het hout en wat blijft het mooi. Vader en zoon (4de generatie) samen met een hecht en gepassioneerd team helpen wij u met uw vraagstukken en leveringen van hout. Op onze werf in Goor ligt een riante voorraad Douglas, Eiken, Vuren, Hardhout, geïmpregneerd Hout, schuttingen, Gevelbekleding en nog veel meer.

PROFESSIONELE SERVICE

Een mooi stukje hout, voor de juiste toepassing en met de juiste uitleg staat centraal. Als bedrijf opereren we regionaal en leveren zowel aan de particulieren, vakmensen en bouwmaterialen handels. Hout kent vele toepassingen, maar je kunt natuurlijk niet alles weten. Hier helpen wij u graag bij.

 

WIJ LEVEREN UIT VOORRAAD

Wij leveren uit voorraad, en willen op deze manier ook teleurstellingen voorkomen. U wilt immers aan het werk wanneer u dat uitkomt. Met ruim 3000 m³  aan hout standaard op voorraad, is de keuze reuze. Of u nu een overkapping, schuttingen, aanbouw, verbouwing, in de tuin aan het werk wilt of een (thuis) café wilt bouwen. Wij denken graag met u mee. Het belangrijkste is dat het bouwwerk constructie technisch goed en veilig is, de kleur, aankleding etc. bepaald u zelf. Handige montage tips verstrekken we ook, zodat u lekker aan het werk kunt.

SCHERPE PRIJZEN

Over de jaren heeft RTT een groot netwerk van zagerijen om zich heen gekregen. Niet elke zagerij kan elk product produceren. Daarom deelt RTT de zagerijen in, in hun eigen specialismen. Op deze manier hebben we niet alleen spreiding, maar kunnen we ook zorgen dat de voorraden op peil blijven. Door gebruik te maken van deze specialismen en groot in te kopen, kunnen we kwaliteit bieden voor een scherpe prijs. Een win-win situatie.

SNELLE LEVERING

Met onze eigen bezorgservice in de regio, kunnen wij snel schakelen. Met eigen aanhanger en kraan bezorgen wij in een straal van 35 km rond Goor voor een gereduceerd tarief. Op deze manier zitten we altijd wel in de buurt. Grote projecten (>3,5 m3) of projecten buiten onze regio worden gedaan door een transporteur welke gespecialiseerd is in leveringen aan huis. Dit zal geschieden via een vrachtwagen met kooiaap. Op deze manier kunnen we iedereen tot dienst zijn en hoeft u niet stil te zitten.

Het Team

KOM GERUST LANGS, DE KOFFIE STAAT KLAAR!