Houthandel Hellendoorn

Douglashout Hellendoorn

Heeft u voor het maken van een aanbouw of overkapping hout nodig in Hellendoorn? Houthandel RTT heeft alles te bieden wat u nodig heeft om een mooie en duurzame aanbouw of overkapping neer te zetten. Naast een breed assortiment aan verschillende houtsoorten, schuttingen en toebehoren kunt u bij ons ook terecht voor de nodige inspiratie en het juiste advies.

Wij bezorgen ook in Hellendoorn

Al onze producten liggen op voorraad  op onze werf in Goor. Wilt u uw tuinhout zelf ophalen? Dan is dit mogelijk met één van onze aanhangers die u gratis kunt lenen. Wilt u uw producten liever in Hellendoorn op locatie hebben? Dit is mogelijk. Wij bezorgen namelijk door heel Nederland. Doordat wij het hout uit voorraad leveren vanaf onze werf, heeft u nooit te maken met lange levertijden.

Douglas HOUT

Geïmpregneerd hout

Hardhout

Onbehandeld vuren

Eiken

Rabatdelen

Vlonderdelen

Schuttingen & Poorten

Deuren & Ramen

Poeren, banden e.d.

Dakbenodigdheden

Wandpanelen

Verf en toebehoren

Bevestigingsmateriaal

Kwaliteitshout voor buiten

Woont u in de omgeving van Hellendoorn en gaat u aan de slag in uw tuin? Gaat u een schutting plaatsen, overkapping bouwen of een vlonder aanleggen? Kom dan vooraf langs bij Houthandel RTT voor een dosis inspiratie en persoonlijk advies. Wij bieden een ruim assortiment tuinhout, schuttingdelen en verdere benodigdheden voor alle werkzaamheden buitenshuis;

  • Planken, balken en palen, met diverse kopmaten en in verschillende lengtes.
  • Vele diverse houtsoorten als douglas-, eiken-, grenen- vuren- en hardhout
  • Schuttingdelen, beitsen en bevestigingsmaterialen

Daarbij kunt u bij Houthandel RTT, nabij Hellendoorn, altijd terecht met al uw vragen over hout en voor deskundig advies op maat. Voor onze ervaren en deskundige medewerkers kent het werken met hout geen geheimen meer.

Kom bij ons langs of bestel online

Op onze grote werf hebben we een voorraad van 3.000 m³ aan hout liggen. Kom bij ons langs aan de Klavermaten 14 in Goor, of bestel makkelijk en snel online. U vindt ons gehele assortiment overzichtelijk gepresenteerd in onze online houtshop.

Grootste voorraad tuinhout van twente

Houthandel RTT heeft de grootste voorraad tuinhout van Twente en levert direct uit voorraad in Hellendoorn. U kunt uw hout laten bezorgen, óf u kiest er voor om het tuinhout af te halen vanaf onze werf in Goor. U kunt hierbij gebruik maken van één van onze aanhangers die u gratis mag lenen. Zo heeft u uw hout altijd op het moment wanneer u het nodig heeft. We bieden een breed aanbod aan diverse houtsoorten als douglas-, eiken-, grenen-, vuren- en hardhout.

Ons ervaren team staat voor u klaar

Woont u in Hellendoorn of omgeving, en heeft u tuinhout nodig voor de bouw van bijvoorbeeld een overkapping of het plaatsen van een schutting? Zowel particulieren als vakmensen kunnen bij ons terecht voor inspiratie en advies voor alle mogelijke projecten buitenshuis. Houthandel RTT is gevestigd in Goor, centraal gelegen nabij Hellendoorn. Houthandel RTT is uw vertrouwde adres voor diverse houtsoorten als douglas-, eiken-, vuren-, grenen- en en hardhout.

Wilt u tuinhout kopen maar heeft u vragen over ons aanbod? Of heeft u advies nodig over het plaatsen van een overkapping of het plaatsen van een schutting?

Neem dan contact op met ons gespecialiseerde team van Houthandel RTT in Goor. Bel naar 06 38 291 604, stuur een e-mail naar info@houthandelrtt.nl of vul ons contactformulier in.

Populaire producten