Garantiebepalingen

 

Garantiebepaling
Houthandel RTT geeft garantie conform de door de fabriek afgegeven garantie. Daarnaast hebben onze producten ook een wettelijke garantie. Deze garantie is geldig indien normaal gebruik is gemaakt van het product, het niet kapot is gegaan of is beschadigd door normale slijtage en uzelf het product niet kapot gemaakt of beschadigd heeft. Elke aanspraak op garantie vervalt indien derden zonder schriftelijke toestemming van Houthandel RTT aan de geleverde goederen reparaties of werkzaamheden verrichten of hebben verricht.

Het nazakken van een poort valt niet onder de garantie. Door de verstelbare scharnieren kunt u deze poort zelf eenvoudig na stellen.

Ook valt schade door weersomstandigheden niet binnen de garantie. Hieronder valt ook het scheef of omwaaien van een schutting.

 

Extra informatie over natuurproducten.

Beton:
Kleine luchtbellen kunnen zich voordoen in beton. Betonproducten worden gemaakt door vermenging van zand, grind, cement en water. Bij beton kan cement een chemische reactie aangaan met water, waardoor vrije kalk wordt gevormd. De kalk zet zich op het betonoppervlak af als witte uitslag (kalkuitbloeding). Dit verschijnsel hoort bij de productie van beton en verdwijnt vanzelf door het weer of door slijtage. Deze verschijnselen vallen niet binnen de garantie.

Onder de garantie valt:

  • Grove scheuren of gaten bij oplevering.
  • Spontaan kapot knappen van het beton (niet door druk bij hoogteverschillen).
  • Betonrot.

Hout:
Droogte scheuren kunnen na verloop van tijd ontstaan in hout. Met name is dit mogelijk bij de Beto-dichtschermen door de breedte van de planken. Ook kleurverandering is van toepassing bij hout. Deze verschijnselen vallen niet binnen de garantie.

Korting!!

  3% korting bij besteding van € 750

  5% korting bij besteding van € 1500

  7% korting bij besteding van € 2500

10% korting bij besteding van € 4500

Deze kortingen gelden niet voor de al scherp geprijsde aanbiedingen, poorten, schuttingen en bezorgkosten.

Alle prijzen zijn Incl. BTW

BEZORGEN KUNT U LINKS IN HET MENU TOEVOEGEN ALS ARTIKEL

Vragen??

Bel of mail ons... 
Kantoor RTT: 06 3829 1604 
Bgg: 06 4210 8306 
info@houthandelrtt.nl 
  
Of kom eens langs... 
Klavermaten 14 
7472 DD Goor 

Aanbieding

© 2013 - 2020 Houthandel RTT | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren