Navigatie

Over Houthandel RTT

Ga hier naar onze homepagina en/of  webwinkel

Houthandel RTT is opgericht door de gebroeders Herbert en Paul Reef. Door jarenlange ervaring en kennis van het houtvak kunnen de beide broers u alles over hout vertellen. Wat er met hout kan en vooral wat er niet kan. Op de werf in Goor ligt een riante voorraad geschaafd en fijnbezaagd Lariks Douglas, Eiken en geïmpregneerd tuinhout.

 

Door eigen import garanderen wij de beste kwaliteit tegen de scherpste prijzen.

 

Naast eigen import is Houthandel RTT o.a. dealer van de producten van tuinhoutgroothandel Woodvision en Hillhout. Deze merken staan garant voor duurzame producten. Door aangesloten te zijn bij deze professionele organisaties  zijn wij er zeker van dat wij als Houthandel RTT  mee doen met de laatste innovatieve trends van zeker een superieure kwaliteit. 

Foto's werf Goor

Hout is een veel gebruikt product. Dit betekent dat hiervoor veel bomen worden gekapt. Wij willen u als klant kunnen garanderen dat het hout wat wij voor onze producten gebruiken uit goed beheerde bossen afkomstig is. Door middel van het PEFC of het FSC keurmerk kunnen we dit.
Houthandel RTT  staat voor duurzame producten. Daarom wordt veel van ons hout geïmpregneerd. Wanneer het KOMO label bij een product staat, is deze onder KOMO keur geïmpregneerd en daarmee beschermt tegen schimmel en houtrot
Geïmpregneerd hout voldoet aan de KOMO-voorwaarden, waardoor het langduriger beschermd is tegen schimmel en houtrot. Het hout wordt geïmpregneerd, in eigen beheer, door middel van de vacuüm- en drukmethode. Alleen de producten waarbij dit logo staat zijn KOMO keur geïmpregneerd

Extra korting!!

  3% korting bij besteding van € 300

  5% korting bij besteding van € 900

  7% korting bij besteding van € 1500

10% korting bij besteding van € 2500

12% korting bij besteding van € 4500

Deze kortingen gelden niet voor de al scherp geprijsde aanbiedingen, poorten, schuttingen en bezorgkosten.

Alle prijzen zijn Incl. BTW

Vragen??

Bel of mail ons... 
Herbert: 06 5324 8782 
Roy: 06 4210 8306 
info@houthandelrtt.nl 
  
Of kom eens langs... 
Klavermaten 14 
7472 DD Goor 

Aanbieding

© 2013 - 2018 Houthandel RTT | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie