Geïmpregneerd tuinhout

MEDEDELING

Het hoogseizoen is begonnen bij houthandel RTT!

De wachttijd voor het afhalen van uw bestelling kan enkele dagen langer duren i.v.m. extreme drukte op de werf. Graag vragen wij u bij het bestellen in het vakje opmerkingen uw datum voor afhalen op te geven. Wij streven er naar u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch kan het zijn dat we door de extreme drukte uw bestelling niet binnen dit tijdsvlak kunnen verwerken. Wij contacten u over het haalbare afhaalmoment. Houd hier rekening mee. We hopen op uw begrip.


Bent u handig en heeft u een eigen project voor in de tuin opgezet? Dan kunnen wij u voorzien van het juiste tuinhout. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment aan tuinhout waardoor u in één keer al het benodigde tuinhout kunt kopen. Naast het leveren van tuinhout kunnen wij u ook voorzien van praktische tips en trucs zodat u uw tuin kunt voorzien van een eigen, unieke persoonlijke touch met een beetje hulp van onze ervaring en ons tuinhout.

outhandel RTT staat voor duurzame producten. Daarom wordt veel van ons hout geïmpregneerd.
Wanneer het KOMO label bij een product staat, is deze onder KOMO keur geïmpregneerd en daarmee beschermd tegen schimmel en houtrot.

Geïmpregneerd hout voldoet aan de KOMO-voorwaarden, waardoor het langduriger beschermd is tegen schimmel en houtrot. Het hout wordt geïmpregneerd, in eigen beheer, door middel van de vacuüm- en drukmethode.

 

Korting!!

  3% korting bij besteding vanaf € 2500

  5% korting bij besteding vanaf € 5500

 

Uitzonderingen: geprijsde aanbiedingen, poorten, schuttingen en bezorgkosten.

Alle prijzen zijn Incl. BTW


 

© 2013 - 2021 Houthandel RTT | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

-