Aanbouw overkapping hout

✔ Ruime voorraad

✔ Eerlijk advies

✔ Goede kwaliteit

Heeft u voor het maken een aanbouw of overkapping hout nodig? Houthandel RTT heeft alles wat u nodig heeft om een mooie en duurzame aanbouw of overkapping neer te zetten. Naast een breed assortiment aan verschillende houtsoorten kunt u bij ons ook terecht voor bevestigingsmaterialen.

Selectie van onze producten

Kwaliteitshout voor al uw werkzaamheden buiten

Gaat u buiten aan de slag, bijvoorbeeld met de plaatsing van een schutting, bouw van een schuur of aan- of verbouwing van een overkapping van hout? Kom voordat u begint langs bij Houthandel RTT. Wij bieden een ruim assortiment aan tuinhout voor al uw werkzaamheden buiten:

  • Planken, balken en palen, in uiteenlopende afmetingen
  • Diverse houtsoorten zoals douglas-, eiken-, grenen- en hardhout
  • Schuttingdelen en bevestigingsmaterialen

Daarbij kunt u bij Houthandel RTT altijd terecht met al uw vragen over hout en voor deskundig advies op maat. Voor onze ervaren en deskundige medewerkers kent het werken met hout geen geheimen meer.

Overkapping

Kom bij ons langs of bestel online

Wanneer u voor een aanbouw of overkapping hout wilt kopen, wilt u naast een brede keuze ook het liefst een zo snel mogelijke levering. Bij Houthandel RTT is dit vrijwel altijd mogelijk, omdat wij beschikken over een ruime eigen voorraad van ruim 3.000 m³ aan hout. Kom bij ons langs aan de Klavermaten 14 in Goor, of bestel makkelijk en snel online. U vindt ons gehele assortiment overzichtelijk gepresenteerd in onze online houtshop.

Koop uw favoriete houtsoorten bij ons

Wilt u voor een aanbouw of overkapping hout kopen of heeft u hier vragen over? Neem contact op met de professionals van Houthandel RTT in Goor. Bel naar 06 38 291 604, stuur een e-mail naar info@houthandelrtt.nl of vul ons contactformulier in.

Ook interessant:

Fijnbezaagd douglashout | Tuinhout Twente | Vlonderplanken kopen

Contact

Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.