Aanbouw overkapping hout

✔ Ruime voorraad

✔ Eerlijk advies

✔ Goede kwaliteit

Voor uw aanbouw of overkapping hout kopen

Heeft u voor het maken een aanbouw of overkapping hout nodig? Houthandel RTT in Goor heeft alles wat u nodig heeft om een mooie en duurzame aanbouw of overkapping neer te zetten. Naast een breed assortiment aan verschillende houtsoorten kunt u bij ons ook terecht voor bevestigingsmaterialen.

Selectie van onze producten

Koop voor de aanbouw of overkapping geschikt hout

Gaat u buiten aan de slag, bijvoorbeeld met de plaatsing van een schutting, bouw van een schuur of aanbouw of verbouwing van een overkapping van hout? Kom voordat u begint langs bij Houthandel RTT. Onze houthandel beschikt over een ruim assortiment dat direct uit voorraad leverbaar is. Wij bieden een ruim assortiment aan tuinhout aan voor al uw werkzaamheden, zoals:

Daarbij kunt u bij ons bedrijf altijd terecht met al uw vragen over hout en voor deskundig advies op maat. Voor onze ervaren en deskundige medewerkers kent het werken met hout geen geheimen meer.

Overkapping

Koop uw favoriete houtsoorten bij ons

Wilt u voor een aanbouw of overkapping hout kopen of heeft u hier vragen over? Neem contact op met de specialsiten van ons bedrijf. Bel naar 06 38 291 604, stuur een e-mail naar info@houthandelrtt.nl of vul ons contactformulier in. Onze medewerkers helpen u graag de geschikte materialen te vinden.

Contact

Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.