262) Douglas overkapping door een handige Doe-het-zelver

Vorige Artikel 18 van 278 Volgende

Weer een mooie overkapping gerealiseerd door één van onze klanten. Met en mooi uitdagend ontwerp kwam hij bij ons aan. Na het doorlopen van de diverse mogelijkheden qua producten en het constructie technische aspect, is hier het resultaat.
Vanuit een eigen ontwerp tot de complete realisatie. Knap werk!

In het proces dat begint met een idee, de eerste schetsen, een hoop research later en dan komt het moment dat er wordt gekeken naar welke producten er verkrijgbaar zijn.
Je komt er dan achter dat er nog een 1000 en één mogelijkheden zijn. Terug naar de tekentafel. Steeds kom je een stapje dichterbij met wat je echt wilt. 
Het team van RTT bied de vakmanschap om het project constructie technisch met u door te nemen, maar ook om de details te doorlopen. Nu breekt het moment aan van het bouwen….
U spendeert de nodige avonden, dagen en weekenden met klussen. Tijdens het bouwproces bedenkt u nieuwe dingen en bouwt er lekker op los.

HERKENBAAR?

Dan breekt het moment aan dat u van al het harde werk kunt genieten. U gaat lekker onder uw overkapping zitten. Drankje erbij, wellicht een BBQ ter viering. Vol trots kijkt u terug op een mooi project waar u nog jaren van zult kunnen genieten.

Korting!!

  3% korting bij besteding vanaf € 2500

  5% korting bij besteding vanaf € 5500

 

Uitzonderingen: geprijsde aanbiedingen, poorten, schuttingen en bezorgkosten.

Alle prijzen zijn Incl. BTW


 

© 2013 - 2021 Houthandel RTT | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

-