249) Complete tuinaanleg met Douglas overkapping, Pergola, Vlonder en bijbouw

Vorige Artikel 30 van 278 Volgende

Het woord perfect doet tekort aan hetgeen dat hier in Goor is gerealiseerd. Twee van onze klanten hebben zich hier mogen uitleven in deze tuin. Beiden met hun eigen opdracht, maar als uiteindelijk doel een tuin die tot in de detail af is.
Over wie hebben we het? De Graaf Hoveniers uit Diepenheim en Frans Overbeek Timmerwerken uit Goor.

De hele tuin is ontworpen door de Graaf Hoveniers. Met hun jarenlange ervaring in de branche van ontwerp, advies en de aanleg van tuinen, bent u bij hen aan het juiste adres. Alles wordt intern geregeld, waardoor u met één persoon contact heeft en zelf niets hoeft te regelen.
Met behulp van moderne software kunnen ze een ontwerp maken die bij u past. Het mooiste is dat u voor de tijd al een goede impressie krijgt van hoe uw tuin eruit gaat zien.

De opzet van deze tuin is om zoveel mogelijk ruimte te creëren, en te zorgen dat de tuin in het landschap opgaat. Wat vind u, is dit gelukt?

Wij zijn ervan overtuigd dat de jongens van de Graaf Hoveniers een prachtig resultaat hebben achtergelaten. Ze hebben de vijver ook zelf gebouwd, zo dat het lijkt het terras door te lopen in het water. Ook hebben ze ons hout weten te gebruiken voor deze nieuw ontworpen vlonder, afscheidingswand en pergola.

Dat Frans een timmerman in hart en nieren is weten veel mensen, we hebben niet veel foto's van zijn creaties, maar hetgeen dat hij bouwt....
Volledig opgebouwd uit RTT's Douglashout producten. Zijn de sterke kleur contrasten u ook opgevallen? Dit komt doordat de hele overkapping is na behandeld met onze Golden Douglas UV naturel beits (Boeien en palen) en de welbekende zwarte boeren beits. Hierdoor kleurt het hout niet grijs en verduurzaamd u het meteen.

Al met al een plaatje. Wij zijn erg onder de indruk.

Voor uw complete tuin ontwerp en aanleg, neem contact op met:

De Graaf Hoveniers uit Diepenheim.                                                                              

Oude Sluisweg 5
7478 RJ, Diepenheim
0547-351354
www.tdegraaf.nl

Voor een complete overkapping of bijbouw kunt u bellen met Frans:
Frans Overbeek Timmer- Verbouwings- & Onderhoudswerk
06-50923257

Korting!!

  3% korting bij besteding vanaf € 2500

  5% korting bij besteding vanaf € 5500

 

Uitzonderingen: geprijsde aanbiedingen, poorten, schuttingen en bezorgkosten.

Alle prijzen zijn Incl. BTW


 

┬ę 2013 - 2021 Houthandel RTT | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

-