248) Douglas overkapping met ingebouwde spotjes

Vorige Artikel 31 van 278 Volgende

Al lange tijd komt Maikel ter Avest bij ons om hout te halen voor zijn Hoveniersbedrijf. De spreiding qua projecten en het resultaat is een genot om te zien. Ter Avest Hoveniers is een bedrijf dat het voor u van A tot Z regelt.

Buiten het feit dat Ter Avest het groenwerk doet en tuinen aanlegt. Plaatsen ze ook met regelmaat schuttingen, kunstgras velden en overkappingen. Van zijn klanten horen we vaak dat de samenwerking prettig is en dat ze goed werk leveren. Wij kennen niet anders dan dat het plezierig is om met hen samen te werken en dat ze een grote hoeveelheid werk dagelijks weten te verzetten.

Zie de foto's van deze prachtige Douglas overkapping die ze gebouwd hebben. Met onze voorraad producten hebben ze deze overkapping in een korte periode weten te realiseren bij hun klant. Onze standaard Douglas deuren (compleet met kozijn, hang en sluitwerk) kunnen eenvoudig ingezet worden om de ruimte op te delen in een gezellige zithoek en een afgesloten berging.

De combinatie tussen het mooie zwarte Zweeds rabat en het blanke geraamte geeft het een sfeervolle uitstraling. Maikel heeft de overkapping voorzien van spotjes waardoor het ook prachtig is om er 's avonds van en in te genieten.

Grote tuin verbouwing in gedachten?


Ter Avest hoveniers Hengelo
06-25451145 (Maikel)

Korting!!

  3% korting bij besteding vanaf € 2500

  5% korting bij besteding vanaf € 5500

 

Uitzonderingen: geprijsde aanbiedingen, poorten, schuttingen en bezorgkosten.

Alle prijzen zijn Incl. BTW


 

© 2013 - 2021 Houthandel RTT | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

-