246) Veranda met puntdak en glazen wand

Vorige Artikel 33 van 278 Volgende

Vele projecten heeft hij gemaakt het afgelopen jaar. Vele klanten van hem hebben wij gesproken die erg tevreden waren over zijn werk. Het ene project groter dan de ander, de ene nog meer bijzonder dan de ander. Hij vergat altijd foto’s te maken, totdat wij zelf maar eens zijn gaan kijken.

Over wie hebben we het?

Vincent Vrielink van Vrielink Timmerwerken uit Goor. In zijn werkplaats bereid hij netjes een groot deel van een overkapping voor. Keept de balken netjes in, zorgt voor nette afgewerkte randen en zorgt dat alle verbindingen netjes op elkaar aansluiten. Zijn klant was vol lof over hem. Welke aanpassingen er ook gedaan diende te worden, welk idee ook maar naar voren kwam, Vincent regelde het. Of het nu de afwerking aan de binnenzijde was of de extra verdieping in de opbergruimte? Geen probleem.

De overkapping is rondom netjes afgewerkt met RTT’s kamerdroge Zweeds rabat planken. Alle gebruikte Douglas producten en betonpoeren liggen ruimschoots op onze werf in Goor op voorraad.

Wellicht heeft de grote glazen schuifwand uw interesse gewekt? Deze maakt en installeert Vincent op maat in uw overkapping.

Wilt u ook niet gebonden zijn aan de tijd van het jaar, en gewoon lekker in de overkapping zitten wanneer u dat wilt? Laat Vincent dit voor u regelen.

 

Vrielink Timmerwerken

06-5050 0447

info@vrielinktw.nl

www.vrielinktw.nl

Korting!!

  3% korting bij besteding vanaf € 2500

  5% korting bij besteding vanaf € 5500

 

Uitzonderingen: geprijsde aanbiedingen, poorten, schuttingen en bezorgkosten.

Alle prijzen zijn Incl. BTW


 

© 2013 - 2021 Houthandel RTT | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

-