243) Douglas overkapping als tweede woonruimte

Vorige Artikel 36 van 278 Volgende

Ongelofelijk en Wauw zijn woorden die in het niet vallen bij de creatie gemaakt door Henri Elbert van Perfect Woonaanpassingen. Dit is niet zomaar even een overkapping welke gezellig is ingericht, je gaat jezelf afvragen, waar woon ik liever?

Elk detail van de overkapping heeft zijn eigen details. Alsof het nog niet genoeg was, heeft hij de hele tuin ook in dezelfde stijl ingericht. Waar zullen we eens beginnen?

Henri is gespecialiseerd in de bouw van keukens, kasten en interieur in uw huis. Het woord standaard komt niet voor, alles voldoet aan uw wensen en dromen. Hij maakt alles op maat en stopt pas wanneer het echt PERFECT is. We komen Henri steeds vaker tegen. Samen met Vincent Vrielink van Vrielink Timmerwerken bouwen ze wat af. Van binnen keukens kwam er al gauw vraag naar buitenkeukens. Een goede buitenkeuken hoort ook in een mooie overkapping te staan. U ziet het al aankomen, Voilà.

Waar zullen we eens beginnen, kijkend naar Henri’s creatie?

De overkapping aan zich is helemaal gebouwd uit kamerdroog Douglas hout geleverd door RTT. Robuuste balken en staanders van 20x20 cm, alles netjes ingekeept en strak afgewerkt. Een mooie zwarte Zweeds rabat achterwand, welke is doorgetrokken als schutting en de gehele tuin in dezelfde stijl brengt. De zwarte wanden zijn afgewerkt met RTT’s bekende zwarte boerenbeits en het blanke hout voor behoud van de kleur met een Golden Douglas UV Naturel beits.

De stenen achterwand. Uren heeft hij met zijn dochter gespendeerd voor het uitzoeken van de stenen. Netjes dezelfde dikte en zorgen dat het binnen de palen past. De poeren van de overkapping zijn op maat gemaakt uit Italiaans natuursteen.

De koninklijke tafel, gerealiseerd uit Eiken geleverd door RTT ruim een jaar geleden. Hij heeft de planken rustig laten drogen alvorens deze aan elkaar te lamineren. Ruimte voor de hele familie. De kleine kachel maakt het sfeertje compleet.

Nu waar het allemaal mee begon. De buitenkeuken. Alles gefabriceerd uit hoogwaardig meubeleiken. Fineer? Zeker niet, gewoon massief eiken voor de deuren en kasten. Een vol geïntegreerde BBQ en kookplaten omringt door een natuurstenen blad. Zal hun keuken thuis nog gebruikt worden?

Last but not least. Henri is een officiële dealer van Quooker. De meest luxueuze kraan is hier geïnstalleerd in Black edition. Warm, koud, lauw, gefilterd, kokend en bruisend water. Alles in één kraan.

 

U wilt iets gerealiseerd hebben? Uw weet waar u terecht kunt.

 

Perfect Woonaanpassingen

Henri Elbert

06-2061 8403

info@perfectwoonaanpassingen.nl

www.perfectwoonaanpassingen.nl

Korting!!

  3% korting bij besteding vanaf € 2500

  5% korting bij besteding vanaf € 5500

 

Uitzonderingen: geprijsde aanbiedingen, poorten, schuttingen en bezorgkosten.

Alle prijzen zijn Incl. BTW


 

┬ę 2013 - 2021 Houthandel RTT | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

-