240) Camping inrichting met diverse houtsoorten

Vorige Artikel 25 van 264 Volgende

Een keer een verhaal uit een andere invalshoek. Komt U wel eens op de camping en heeft U het gevoel: Eindelijk vakantie en wat hangt hier een fijn huiselijk sfeertje?

Camping Bergzicht in Markelo is zo'n camping. Waarom zetten wij dit op onze website? Omdat onze producten veelvuldig door camping Bergzicht worden gebruikt.

Het leuke is dat ze zelf alles organiseren, inrichten en in elkaar zetten. Houthandel RTT helpt met adviseren en levert de materialen. In de diverse projecten zoals in het album weergeven zijn o.a. Vuren (kamerdroge) steigerplanken gebruikt, grenen geïmpregneerd hout en natuurlijk Douglas hout.

 

De kinderen hebben in hun speeltuintje een nieuw dak gekregen op het bestaande speelhuisje. De snackbar heeft een hele gezellige aankleding gekregen waar zowel de schappen, kastjes en complete balie zijn gemaakt van kamerdroge steigerplanken. De Handyman van Camping Bergzicht, Jack, heeft zich hier kostelijk mee kunnen vermaken.

Ook het restaurant is niet met rust gelaten. Nieuwe statafels, welke zelf gemaakt zijn, nodigen uit om gezellig na een wandeling of fietstocht door het mooi natuurgebied van de Meene en Herikerberg een drankje te komen nuttigen.

 

Houd het hierbij op? Zeker niet!! Dit jaar heeft Camping Bergzicht een nieuwe tent geïnstalleerd voor de verhuur. Waarom zijn wij als Houthandel RTT hier ook trots op?

U kunt deze compleet ingerichte tent (incl. bedden, klein keukentje etc.) huren. Het leuke is, het meubilair en vloer zijn allemaal van hout gemaakt. Een mooi stapelbed voor de kinderen, een groot bed voor de ouders. Een houten keuken om het af te maken. Meer natuurlijke materialen verwerkt in een overnachtingsstekje kom je niet veel tegen.

Tijd om van uw vakantie te genieten!

Aan het Team van Camping Bergzicht: Chapeau!

 

Neemt u eens een kijkje op hun website:

www.camping-bergzicht.nl

Twikkelerweg 17, 7475 ND, Markelo

info@camping-bergzicht.nl

0547-272797

Korting!!

  3% korting bij besteding vanaf € 750

  5% korting bij besteding vanaf € 1500

  7% korting bij besteding vanaf € 2500

10% korting bij besteding vanaf € 4500

 

Uitzonderingen: geprijsde aanbiedingen, poorten, schuttingen en bezorgkosten.

Alle prijzen zijn Incl. BTW


 

┬ę 2013 - 2021 Houthandel RTT | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

-