236) Douglas overkapping met opbergruimte

Vorige Artikel 43 van 278 Volgende

We hebben er weer een overkapping erbij. Kunnen jullie dit hout voor morgen klaarleggen?

RTT: Geen probleem gaan we doen. Jan had tussentijds weer een kleine overkapping verkocht en kon zijn klant hier mooi op de korte termijn mee helpen.

 

Bij RTT leggen we graag uw order voor de tijd klaar, zodat u, zonder vertraging snel weer verder kunt.

Wij zoeken zelf het hout op kwaliteit uit, en halen eventuele slechte of onacceptabele producten eruit. Zo kunt u ervan op aan dat u een goed stukje hout krijgt, tegen een scherpe prijs. De constante zorg bij RTT om zijn producten te beschermen tegen de weersinvloeden draagt hier significant aan bij.

Vaak wordt er gedacht, hout is hout. Daar staan wij als team bij RTT toch heel anders tegenover. Natuurlijk blijft het een natuurproduct, maar zit er nog een hoop verschil in de manier waarop een boomstam gezaagd wordt. In vaktermen, wordt het hout kwartiers gezaagd (buiten het hart en significant minder kans op scheuren) of wordt een balk met ingesloten hart gezaagd?

Is het hout winddroog of vers gezaagd? Ofwel, heeft het rustig de tijd gehad om rustig aan te drogen, of gaat het hout deze krimp nog doorzetten in het bouwwerk? Bij RTT heeft het hout rustig de tijd gehad om aan te drogen en is hierdoor een stuk stabieler en minder gevoelig voor de weersinvloeden.

 

Al met al, er zit vaak nog wel heel wat meer achter dan alleen een prijsvergelijk. Niet alleen bij RTT kunnen we u hier alles over vertellen. Vraag het ook onze vakbekwame partners zoals Jan Brinks.

 

Ook een overkapping in uw tuin?

Bel Jan!

Jan Brinks Klus en Bouwservice

06-21161391

Info@janbrinks.com

Korting!!

  3% korting bij besteding vanaf € 2500

  5% korting bij besteding vanaf € 5500

 

Uitzonderingen: geprijsde aanbiedingen, poorten, schuttingen en bezorgkosten.

Alle prijzen zijn Incl. BTW


 

┬ę 2013 - 2021 Houthandel RTT | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

-