228) Douglashouten kapschuur

Vorige Artikel 51 van 278 Volgende

'Doe mie moar een bult holt'. Letterlijk verliet Jan Brinks onze werf met 'Een wagen volgeladen'.  Jan Brinks heeft weer een prachtig project afgeleverd. Hij heeft een kapschuur gebouwd van maar liefst 5x10 meter. Jan heeft gebruik gemaakt van ons winddroge fijnbezaagde Douglashout.

Al het geschaafde en geprofileerde hout is kamer droog. Waarom melden we dit? Als hout rustig heeft kunnen drogen (het hout krimpt, soms tot wel één cm voor grote afmetingen). Dit zal dan niet of nauwelijks meer in het bouwwerk gebeuren waardoor de kans op kieren of scheurvorming aanzienlijk minder wordt.

Simpel gezegd, wanneer vers gezaagd hout wordt blootgesteld aan warme dagen, dan droogt één zijde sneller dan de andere zijde, met als gevolg kromtrekken of grote scheuren. Het hout van Houthandel RTT heeft al rustig de tijd gekregen om in te drogen (voorkomen van een shock op het hout) waardoor het hout zo netjes en strak blijft en oogt.

 

Jan is erg handig met z'n gereedschap en zaagt alles netjes in verstek. Gebruik makend van ons voor gedompelde zwarte Zweeds rabat krijgt deze schuur een nostalgische, maar ook moderne look. Zie ook de foto waarbij Jan zijn materiaal afhaalt op de werf aan de Klavermaten 14.

Onze klanten zijn gewend dat hun hout als pakket wordt klaargezet (vooraf besteld, en afgedekt om het materiaal zoveel mogelijk te beschermen tegen de weersinvloeden), het kan worden opgeladen en binnen no-time zijn ze weer weg.

 

Beoordeel zelf!

 

Neem contact op met Jan van Jan Brinks Klus en Bouwservice

06-21161391

Info@janbrinks.com

Korting!!

  3% korting bij besteding vanaf € 2500

  5% korting bij besteding vanaf € 5500

 

Uitzonderingen: geprijsde aanbiedingen, poorten, schuttingen en bezorgkosten.

Alle prijzen zijn Incl. BTW


 

┬ę 2013 - 2021 Houthandel RTT | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

-