223) Douglashouten veranda

Vorige Artikel 42 van 264 Volgende

Hij is niet alleen creatief met muziek, maar ook nog eens heel handig. 

Mark van Wijck spendeert veel tijd aan zijn muziek carrière, maar wil ook graag lekker samen genieten van en met zijn gezin.

Kijkt u eens naar het resultaat. De asbest sanering gaf Mark de mogelijkheid zijn eigen ideeën uit te werken. Hij was een graag geziene gast bij RTT. Met zijn rolmaat in zijn hand, vele bezoeken en het delen van zijn ideeën later heeft hij er toch een mooie overkapping neergezet. Een klein detail, de schutting is ook geplaatst door RTT.

Bent u ook creatief of handig en wilt u zelf ook een project realiseren? Kom gerust langs. Bekijk onze voorraad en producten met eigen ogen, U zult uzelf overspoelen met ideeën.

Mark heeft gebruik gemaakt van ons geschaafde kamerdroge Douglashout. Doordat het geprofileerde en geschaafde Douglashout van RTT in een gecontroleerde omgeving heeft kunnen aan drogen voordat het bewerkt is, blijft het niet alleen maatvaster, maar zal het ook minder snel scheuren t.o.v. vers geschaafde houtproducten.

U kunt bij RTT ook altijd voor advies terecht, en mocht u toch hulp willen bij het realiseren van uw project? Geen probleem, wij stellen u graag voor aan onze vriendelijke zakenpartners.

Korting!!

  3% korting bij besteding vanaf € 750

  5% korting bij besteding vanaf € 1500

  7% korting bij besteding vanaf € 2500

10% korting bij besteding vanaf € 4500

 

Uitzonderingen: geprijsde aanbiedingen, poorten, schuttingen en bezorgkosten.

Alle prijzen zijn Incl. BTW


 

┬ę 2013 - 2021 Houthandel RTT | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

-