049. Complete tuin – de Graaf Hoveniers en Frans Overbeek

on

Twee van onze zakelijke klanten (de Graaf Hoveniers en Frans Overbeek Timmerwerken) hebben samengewerkt aan een prachtige tuin. Beide hadden hun eigen opdracht, maar hetzelfde doel: een tuin maken die tot in de details helemaal af is.

De hele tuin is ontworpen door de Graaf Hoveniers. Met hun jarenlange ervaring in de branche van ontwerp, advies en de aanleg van tuinen, bent u bij hen aan het juiste adres. Alles wordt intern geregeld, waardoor u met één persoon contact heeft en zelf niets hoeft te regelen. Met behulp van moderne software kunnen ze een ontwerp maken die bij u past. Het mooiste is dat u voor de tijd al een goede impressie krijgt van hoe uw tuin eruit gaat zien.

De opzet van deze tuin is om zoveel mogelijk ruimte te creëren, en te zorgen dat de tuin in het landschap opgaat. Wat vind u, is dit gelukt?

Wij zijn ervan overtuigd dat de jongens van de Graaf Hoveniers een prachtig resultaat hebben achtergelaten. Ze hebben de vijver zelf aangelegd, zodat het lijkt dat het terras doorloopt in het water. Ze hebben ons hout weten te gebruiken voor de  vlonder, afscheidingswand en pergola.

Dat Frans van Frans Overbeek Timmerwerken een timmerman in hart en nieren is, is algemeen bekend in de omgeving van Goor. Hij heeft de overkapping weten te bouwen uit onze Douglas producten. Er zijn sterke kleurcontrasten aangebracht doordat de boeien en palen zijn bewerkt met Golden Douglas UV Naturel beits. De wanden bestaande uit rabatdelen is behandeld met zwarte beits.

Volledig opgebouwd uit RTT’s Douglashout producten. Zijn de sterke kleur contrasten u ook opgevallen? Dit komt doordat de hele overkapping is na behandeld met onze Golden Douglas UV naturel beits in contrast met het zwarte Boerenbeits. Hierdoor kleurt het hout niet grijs en wordt de levensduur automatisch verlengd.

Voor uw complete tuin ontwerp en aanleg, neem contact op met:

www.tdegraaf.nl

Voor een complete overkapping of bijbouw kunt u bellen met Frans Overbeek Timmerwerken. Hij is te bereiken via 06-50923257.