048. Douglas overkapping – Ter Avest Hoveniers

on

Al lange tijd komt Maikel ter Avest (Ter Avest Hoveniers) bij ons om hout te halen voor zijn bedrijf. Ter Avest Hoveniers is een bedrijf dat  projecten van A tot Z regelt.

Buiten het feit dat Ter Avest Hoveniers uw tuin onderhoudt en tuinen aanlegt, plaatsen ze ook regelmatig schuttingen, kunstgrasvelden en overkappingen. Van zijn klanten horen we vaak dat de samenwerking prettig is en dat ze goed werk leveren. Wij kennen niet anders dan dat het plezierig is om met dit bedrijf samen te werken en dat ze een grote hoeveelheid werk weten te verzetten op een dag.

Zie de foto’s van deze prachtige Douglas overkapping die ze gebouwd hebben. Met onze voorraad producten hebben ze deze overkapping in een korte periode weten te realiseren bij hun klant. Onze standaard Douglas deuren (compleet met kozijn, hang- en sluitwerk) kunnen eenvoudig ingezet worden om de ruimte op te delen in een gezellige zithoek en een afgesloten berging. De combinatie tussen het mooie zwarte Zweeds rabat en het blanke geraamte geeft het een sfeervolle uitstraling. Maikel heeft de overkapping voorzien van spotjes waardoor het ook prettig is om er ’s avonds van te genieten.

Grote tuin verbouwing in gedachten? Ter Avest Hoveniers uit Hengelo kan u wellicht helpen. U kunt Maikel bereiken op telefoonnummer 06-25451145.