043. Douglas buitenkeuken(overkapping) – Perfect Woonaanpassingen

on

‘Ongelofelijk’ en ‘Wauw’ zijn woorden die in het niet vallen bij deze prachtige overkapping gemaakt door Perfect Woonpassingen. Dit is niet zomaar een overkapping die even gezellig is ingericht. Over elk detail in deze overkapping/buitenkeuken is nagedacht. Alsof dat nog niet genoeg is, hebben ze de hele tuin in dezelfde stijl doorgetrokken.

Perfect Woonaanpassingen is gespecialiseerd in de bouw van keukens, kasten en interieur in huis. Het woord ‘standaard’  kennen ze niet. Alles voldoet aan ieder zijn wensen en dromen. Ze maken alles op maat ze stoppen pas wanneer het echt PERFECT is. We komen de vakmensen van Perfect Woonaanpassingen steeds vaker tegen. Samen het bedrijf Vrielink Timmerwerken bouwen ze wat af. Van binnen keukens kwam er al gauw de vraag naar buitenkeukens. Een goede buitenkeuken hoort ook in een mooie overkapping te staan. U ziet het al aankomen, Voilà.

De overkapping aan zich is helemaal gebouwd uit kamerdroog Douglas. Robuuste balken en staanders van 20×20 cm, alles netjes ingekeept en strak afgewerkt. Een mooie zwarte Zweeds rabat achterwand, welke is doorgetrokken als schutting en de gehele tuin in dezelfde stijl brengt. De zwarte wanden zijn afgewerkt met ons bekende zwarte boerenbeits en het blanke hout voor behoud van de kleur met een Golden Douglas UV Naturel beits.

De stenen achterwand is een creatie van vader en dochter die uren hebben gespendeerd voor het uitzoeken van de stenen. Netjes in dezelfde dikte en passend binnen de palen. De poeren van de overkapping zijn op maat gemaakt uit Italiaans natuursteen.

De koninklijke tafel, gerealiseerd uit Eiken hebben we mogen leveren. Perfect Woonaanpassingen heeft de planken rustig laten drogen alvorens deze aan elkaar te lamineren. Er is ruimte voor de hele familie. De kleine kachel maakt het gehele sfeertje compleet.

De deuren en kasten van de buitenkeuken zijn  gefabriceerd uit massief Eiken. Een vol geïntegreerde BBQ en kookplaten omringt door een natuurstenen blad. Zal hun keuken thuis nog gebruikt worden?

Last but not least. Perfect Woonaanpassingen is een officiële dealer van Quooker. De meest luxueuze kraan is hier geïnstalleerd in Black edition. Warm, koud, lauw, gefilterd, kokend en bruisend water. Alles in één kraan. 

info@perfectwoonaanpassingen.nl
www.perfectwoonaanpassingen.nl